Het doel van het leven is niet nooit meer vallen…, maar steeds weer opstaan!

Disclaimer / Vrijwaring

Verantwoordelijkheid en klachtenregeling

Deze disclaimer is bedoeld om u te wijzen op uw eigen verantwoordelijkheid ten aanzien van het bezoeken van loesbakker.nl. De disclaimer is van toepassing op alle door Loes Bakker geautoriseerde en gepubliceerde pagina’s. Door de website op welke wijze dan ook te gebruiken stemt u in met de disclaimer. Via www.zorggeschil. nl of www.quasir.nl vindt u informatie over klachtenafhandeling.

Informatie

De redactie van deze website behoudt zich het recht voor om op elk moment informatie en content aan te passen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan tijdelijke content op deze site. Informatie die wordt bereikt via de pagina links op websites van derden valt niet onder de verantwoordelijkheid van Loes Bakker c.q. Helende Kracht.

Medische Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kan Loes Bakker geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het al of niet bereiken van het te verwachten resultaat en eventuele consequenties daarvan, ontstaan uit het opvolgen van adviezen vanaf deze website. U bent zelf verantwoordelijk de bewaking en voortzetting van uw eigen medische behandeling en zorg.
Voor vragen kunt u contact opnemen met de informatielijnen van Loes Bakker 020 - 40 82 981 of met informatie@loesbakker.nl.

Cosmic & Flower Remedies

Deze informatie op deze website, inclusief, maar niet beperkt tot Cosmic & Flower Remedies is niet bedoeld ter vervanging van medische behandelingen. Mochten er aandoeningen of ziekten genoemd worden, wil dit niet zeggen dat de remedie het genezende middel is, maar wel dat de mogelijkheid bestaat dat hier een genezing of verbetering op kan treden doordat de energieniveaus van de Cosmic & Flower Remedies overeen komen met het energetisch continuüm.

De Cosmic & Flower Remedies vallen niet onder de geneesmiddelenwet maar onder de warenwet.